Rastjerivači


Imate li problema sa miševima, štakorima, voluharicama, žoharima i ostalim letećim i gmižiućim insektima? Rade vam štetu i nered u poslovnom prostoru ili obiteljskoj kući? Javite se u Risel i više nećete imati problema sa time!

Uspješno rastjerajte: miševe, štakore, voluharice, žohare,... Čak golubove i šišmiše! Vrlo lako i povoljno pokrijte prostor površine do 150 m2 i više.

Bez štetnih otrova (deratizacija), kemikalija (dezinsekcija) i opasnih zamki - jednostavno umetnite baterije i uključite uređaj.

Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni valovi ovog uređaja izravno djeluju na slušni i središnji živčani sustav nametnika uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode pa napuštaju svoja skrovišta. Nametnici ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promjenjivu ultrazvučnu buku koju stvara ovaj uređaj, a koja je nečujna za ljudsko uho, ne smeta djeci ni kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smeta biljkama i ne ometa elektroničke uređaje.

Rastjerivači se mogu koristiti u prostorijama gdje nema električne energije jer rade na baterije, pa su tako pogodni i za tavane, garaže, potkrovlja, šupe i slično. Rastjerivači su također idelalni za skladišta, kafiće, super markete, manje trgovine različite namjene,... Izbjegnite probleme sa sanitarnom inspekcijom i naručite svoj rastjerivač još danas!

Rješite se sitnih glodavaca, insekata i nametnika na jedini human način!