Parking sustavi


Koliko ste se puta pred firmom ili zgradom našli u situaciji da nemate gdje parkirati svoje vozilo jer su vam sva mjesta zauzeli ljudi koji sa vašom firmom ili zgradom nemaju nikakve veze? Koliko se puta netko uparkirao na vaše označeno parkirno mjesto? Parkirnih mjesta je sve manje i parking je sve skuplji, a vrlo je vjerovatno da vam se ovakva situacija dešava gotovo svaki dan.

U Riselu možete pronaći velik izbor rampi, lančanih zapreka, barijernih stupova, površinskih potkova, ručnih parkirnih prepreka i sl. Također nudimo i motore za ogradu obiteljskih kuća. U ponudi su motori za klizna i krilna vrata. 

Imate li površinu ili objekt u koji želite uvesti reda i naplatu parkinga obratite nam se jer montiramo i takve sustave. Parking sustavi namijenjeni su za upravljanje naplatnim parkirnim sustavima, parkirnim sustavima stambenih zgrada, poslovnih centara, hotelskih parkinga i dr.

Klasičan sustav se sastoji od ulazno-izlaznih rampi, opreme za upravljanje radom parkinga, te sustava za naplatu korištenja usluge parkiranja. Sustav može biti izveden na način da radi sa bezkontaktnim karticama i bar code karticama, te ima više načina prepoznavanja korisnika usluge parkinga kao npr. dnevni gosti, stalni gosti, povremeni gosti,...

Uz sve gore navedeno montiramo i prodajemo prometna i konveksna zrcala u više oblika i veličina. Zrcala često postavljamo u trgovine, butike i sl. Praktična jer pružaju izvarednu preglednost na mjestima koja nisu vidljiva sa npr. blagajne. Na problematičnim mjestima za parking i sl. na kojima nije omogućen pregled prometa zbog određenih prepreka se pod određenim kutem montiraju konveksna zrcala. Pomoću njih povećavamo sigurnost prometa.

Zatražite dolazak naših stručnjaka kod vas na izvid situacije, te provjerite naše mogućnosti i ponudu - besplatno je!