CTN - Centralni tehnički nadzor


Posebna pogodnost za korisnike Risel tehničke zaštite je mogućnost priključenja na CTN - centralni tehnički nadzor. CTN vam omogućava 24 satno dežursto 365 dana u godini - neprekidno!

Centralni tehnički nadzor podrazumijeva uslugu nadzora tehničke ispravnosti sustava i uvid u korištenje sustava. Spajanjem sustava na CTN osigurava se rano uočavanje kvarova kao što su npr. izostanak testnog signala, nedostatak struje, prazna baterija i slično.

Operater CTN-a na zaslonu monitora prati događaje koje generiraju sustavi tehničke zaštite spojeni na CTN, a poseban softver dodatno signalizira događaje na temelju kojih treba nešto poduzeti. O kvarovima operater obavještava servisera koji je sustav ugradio i koji dalje komunicira s korisnikom sustava na otklanjanju kvara.

Korisnici na raspolaganju imaju i usluge izvještavanja, "Help deska" i analize događaja na sustavu. CTN uslugu mogu koristiti isključivo korisnici koji su prema zakonu o privatnoj zaštiti potpisali ugovor o održavnju sa našom tvrtkom.