Cjenik


Cijene sustava tehničke zaštite svakog dana bivaju sve niže i niže, a ujedno na tržište dolaze novi sistemi i tehnologije koje Risel redovno prati i primjenjuje ih. Sustave tehničke zaštite potrebno je pomno projektirati i osmisliti, te u obzir uzeti cijeli niz faktora i uvjeta koje treba zadovoljiti. Riselovi stručnjaci pozivaju vas da im se obratite za cijene sustava tehničke zaštite, kako opreme tako i montaže. Vrlo često imamo akcijske cijene opreme i sustava, posebice sa našom profesionalnom ovlaštenom montažom i osiguranim servisom.

Velike pogodnosti možete ostvariti ukoliko ugovorite redovno održavanje vašeg sustava tehničke zaštite. Uzevši u obzir gore napisano predlažemo vam da nam se obratite s povjerenjem jer mi smo profesionalci u ovom području!

Želite li da vam naši stručnjaci besplatno pomognu pri procjeni rizika u vašem prostoru, kontaktirajte nas ili naručite naše materijale u on-line i tiskanom izdanju. Pomoć u procjenjivanju rizika možete dobiti i popunjavanjem upitnika, ali svakako imajte na umu da je upitnik samo vodič i niti na koji način ne može zamijeniti prosudbu ugroženosti od strane ovlaštenih osoba. 

Procjena rizika i ponuda sustava tehničke zaštite su potpuno besplatni!

Imajte na umu:

  • Procjena rizkika i pregled prostora od strane stručne osobe je 50% obavljenog posla i veliki korak ka vašoj sigurnosti!
  • Roba renomiranih svjetskih proizvođača i njen pravilan odabir uz naše dugogodišnje iskustvo jamče vaš miran san!
  • Naši monteri svojom profesionalnom opremom (prijenosna računala, tablet računala, instrumenti) učiniti će vaš prostor sigurnim!
  • Risel je uvijek u korak s vremenom i novim tehnologijama, od nas očekujte više!
  • Posjedujemo sve potrebne licence i uvjerenja za obavljanje tehničke zaštite!
  • Osiguravatelji velikim popustima nagrađuju tvrtke i fizičke osobe koje skrbe o sigurnosti!