Alarmni sustavi

ALARMNI SUSTAVI I VIDEONADZOR

Živimo u sve nesigurnijem svijetu.
To je razlog više da naš vlastiti učinimo što je moguće sigurnijim. 

Naš dom, naš je svijet. Kad pređemo granicu kućnog praga, u krugu najbližih, postajemo ono što zaista jesmo. To je nešto najvrednije što imamo i zato to moramo zaštititi najbolje što možemo.

Alarmni sustav vrlo pouzdano i učinkovito osigurava mir i privatnost unutar vašeg doma, ali i poslovnog prostora.  Visok postotak zadovoljnih korisnika alarmnih sustava najbolja je preporuka za ovu vrstu ugrađivanja sigurnosti u vaš život. U ponudi imamo i bežični protuprovalni sustav, koji će vam sigurnost pružiti bez značajnijih građevinskih zahvata u vašem stanu ili kući.

Ovaj sustav iznimno je „user-friendly“ i omogućuje vam vrlo jednostavno korištenje, a dojava o mogućoj provali može vam u tren oka stići pozivom, sms-om ili čak e-mailom.

Videonadzor danas više nije nikakav luksuz.

Jedan od bitnih razloga njegove popularnosti, a time i pristupačnosti, jest činjenica da omogućuje brzo i efikasno hvatanje eventualnih počinitelja kaznenih djela, jer je identifikacija lagana i precizna.

Danas se videonadzor najviše koristi za zaštitu svih vrsta objekata, od stambenih do industrijskih te za nadzor najrazličitijih vrsta prostora. On vam omogućuje da u svakom trenutku znate što se događa.

Visokokvalitetni videozapis osigurava kvalitetan nadzor ljudi (iako ovo malo nespretno zvuči) i nepokretne imovine, a današnji sustavi omogućuju vam i daljinsko upravljanje samim sustavom preko zaslona mobilnog telefona, tableta i sl. Moguća je i integracija sustava s ostalim sustavima zaštite na objektu te bežična instalacija.

Naša tvrtka nudi vam usluge procjene rizika prodaje, ugradnje, održavanja i servisiranja alarmnih sustava i videonadzora, a naši licencirani stručnjaci besplatno vam mogu asistirati pri procjeni rizika i dati optimalno rješenje za vaš objekt.

Obratite nam se s povjerenjem na 091/1919-091 ili na risel@risel.hr