Profil tvrtke

Risel je dobro poznato ime u područjima našeg djelovanja (antenski sustavi, tehnička zaštita, telekomunikacije). Tvrtka Risel d.o.o. postoji od 1991. godine, a svoju dugogodišnju tradiciju duguje obrtu osnovanom 1980. godine na čijim temeljima počiva današnji Risel.

Nekoliko desetaka tisuća postavljenih sustava i zadovoljnih klijenata sa kojima smo stasali od 1980. godine sve do danas jamstvo su našeg iskustva i kvalitete. Radili smo i radimo po cijeloj Hrvatskoj sa povremenim  izletima u susjedne zemlje, posebiceSloveniju. Risel je jedna od najvećih i najjačih tvrtki u Hrvatskoj koje mogu ponuditi ovako širok spektar kvalitetnih i profesionalnih usluga na području antenskih sustava i sustava tehničke zaštite.

Svoj položaj na tržištu učvršćujemo iz godine u godinu dajući prednost odnosu prema klijentu i kvaliteti . Uigrani tim mladih, školovanih, stručnih i pristupačnih ljudi prati svjetske trendove iz dana u dan te jamči vrhunsku kvalitetu, uslugu i servis.

Konstantnim ulaganjem u znanje i obrazovanje svojih zaposlenika, te ulaganjem u najnoviju opremu i instrumente Risel namjerava još više, bolje i stručnije svojim sadašnjim i budućim klijentima osigurati vrhunsku uslugu i zadovoljstvo! Promptno reagiramo na redovne, a posebice hitne zahtjeve, a jednako tako osiguravamo brz i kvalitetan servis. Risel pruža kontinuiranu i redovitu podršku kao i personaliziran i nenametljiv odnos sa svojim kupcima.Kontaktirajte nas