O nama


Risel je dobro poznato ime u područjima našeg djelovanja (antenski sustavi, tehnička zaštita, multimedija, telekomunikacije,...). Tvrtka Risel d.o.o. postoji od 1990. godine, a svoju dugogodišnju tradiciju duguje obrtu osnovanom 1980. godine na čijim temeljima počiva današnji Risel.

Volimo se pohvaliti brojkom od više tisuća postavljenih sustava i zadovoljnih klijenata sa kojima smo stasali od 1980. godine sve do danas. Iskustvo i kvantiteta garancija su naše kvalitete. Radili smo i radimo po cijeloj Hrvatskoj sa povremenim izletima u susjedne zemlje, posebice Sloveniju. Risel je jedna od najvećih i najjačih firmi u sjeverozapadnoj Hrvatskoj koja može ponuditi ovako širok spektar kvalitetnih i profesionalnih usluga.

Svoj položaj na tržištu učvršćujemo iz godine u godinu dajući prednost kvaliteti i odnosu prema klijentu.
Uigrani tim mladih, školovanih, stručnih i pristupačnih ljudi prati svjetske trendove iz dana u dan te jamči vrhunsku kvalitetu, uslugu i servis.

Konstantnim ulaganjem u znanje i obrazovanje svojih zaposlenika, te ulaganjem u najnoviju opremu i instrumente Risel namjerava još više, bolje i stručnije svojim sadašnjim i budućim klijentima osigurati vrhunsku uslugu i zadovoljstvo! To smo mi u kratkim crtama, više vam možemo ispričati i pokazati u nekoj od naših poslovnica...