Vip TV

Digitalna satelitska televizija Vip SAT TV dostupna je svugdje u Hrvatskoj. 

Bilo da živite u gradu ili u najudaljenijem kutku Hrvatske, možete uživati u bogatom izboru TV programa i paketima koji najbolje odgovaraju vašim potrebama, uz 3 mjeseca besplatnog korištenja!

Uživajte gledajući više od 250 dostupnih programa, među kojima su i HD programi i radioprogrami, te u TV rasporedu na TV prijamniku.

Osnovni paket

39 vrhunskih programa: svi nacionalni, probrani dječji, sportski, filmski, dokumentarni, informativni i glazbeni programi od kojih je većina lokalizirana na hrvatski jezik. Najbolja televizijska zabava za cijelu obitelj u jednom paketu.

Prošireni paket

Prošireni paket s HD programom prava je poslastica za sve one koji vole dodatni izbor programa i sadržaja.

Premium HD paketi

Premium HD paketi nude vrhunske programe u HD rezoluciji uz koje će svi Vip SAT TV korisnici moći uživati u još više detalja, kvalitetnijoj i oštrijoj slici, živim bojama i vrhunskom zvuku.

HBO HD nudi najbolji filmski sadržaj s hrvatskim prijevodom, uključujući HBO originalnu produkciju, najbolje holivudske filmove, ekskluzivne emisije i odlične serije.

Cinemax 1 i Cinemax 2 nude vrhunske sadržaje i nagrađivane filmove iz cijelog svijeta s dobro poznatim zvijezdama, a svi se prikazuju s hrvatskim prijevodom. Hustler TV je vodeći program za odrasle s 30 godina iskustva u produkciji kvalitetnih sadržaja visokog standarda.