Vip SAT TV

Digitalna satelitska televizija Vip SAT TV dostupna je svugdje u Hrvatskoj neovisno o telefonskim linijama, interentu, zemaljskim antenama,... Bilo da živite u gradu ili u najudaljenijim kutku Hrvatske, dobro je znati da možete uživati u bogatom izboru TV programa u paketima koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Od sada, uz 6 mjeseci besplatnog korištenja!

Uživajte gledajući više od 65 TV programa, među kojima su i HD programi, slušajući preko 40 radio programa i u TV rasporedu na TV prijamniku. Također, Vip SAT TV vam nudi preko 200 slobodnih najboljih europskih programa. Svaki novi korisnik dobiva vrhunski HD prijemnik sa besplatnom snimalicom, EPG vodičem i ostalim naprednim funcijama!

Vip Sat TV na više televizora u objektu? I to je moguće! Do četiri televizora na jednom objektu uz posebne popuste za svaki dodatni prijemnik - 50% popusta na osnovni paket i 100% popusta na prošireni paket!

Paketi na izbor: Osnovni, Prošireni, Premium HD paketi: HBO HD, Cinemax HD, Husler HD, XFilm HD.

Osnovni paket

40 vrhunskih programa: svi nacionalni, probrani dječji, sportski, filmski, dokumentarni, informativni i glazbeni programi od kojih je većina lokalizirana na hrvatski jezik. Najbolja televizijska zabava za cijelu obitelj u jednom paketu.

Prošireni paket

Poslastica za sve one koji vole dodatan izbor programa i sadržaja je Prošireni paket u kojem se nalazi i HD program.

Premium HD paketi

Premium HD paketi nude vrhunske programe u HD rezoluciji uz koje će svi Vip SAT TV korisnici moći uživati u još više detalja, kvalitetnijoj i oštrijoj slici, živim bojama i vrhunskom zvuku.

HBO HD nudi najbolji filmski sadržaj s hrvatskim prijevodom, uključujući HBO originalnu produkciju, najbolje holivudske filmove, ekskluzivne emisije i odlične serije.

Cinemax 1 i Cinemax 2 nude vrhunske sadržaje i nagrađivane filmove iz cijelog svijeta s dobro poznatim zvijezdama, a svi se prikazuju s hrvatskim prijevodom.

HustlerTV je v odeći program za odrasle s 30 godina iskustva u produkciji kvalitetnih sadržaja visokog standarda.

Više o Vip SAT TV saznajte klikom ovdje.

Sve dodatne informacije možete dobiti u nekoj od naše četiri poslovnice ili na neki od brojeva telefona. Naravno na usluzi vam je i email, te Skype i facebook profil. Rado ćemo vam pružiti potrebnu informaciju.

Risel ekspresna i kvalitetna montaža!

Želite li montažu u roku par dana javite se direktno u Risel na brojeve telefona 091 1919 091 i 049 553 165, te na Risel email! 

Ne čekajte ni trenutka i nazovite nas jer najbržu i najkvalitetniju montažu nudi Risel d.o.o.