SKY


Sky nikada nije bio bliže vama! Nikada nije bio pristupačniji i povoljniji! Povoljne akcijske cijene i jamstvo 24 mjeseca uz velik izbor HD prijemnika Sky čine savršenim izborom!

Sport, filmovi, glazba, crtani filmovi, dokumentarni filmovi i mnoštvo drugih kvalitetnih raznovrsnih kanala sada su tu samo za vas - i u HD rezolucijiVrhunska kvaliteta uz pristupačne cijene postali su standard Riselove ponude Sky paketa i programa. Sky će Vas očarati jednostavnošću korištenja, te naprednim tehnologijama i opcijama, a o ponudi i kvaliteti programa ne treba trošiti previše riječi jer Sky je vrhunski proizvod poznat svima.

Želite li HD rezoluciju i kristalan zvuk ili ste zadovoljni i SD kvalitetom sasvim je svejedno jer Sky nudi samo najbolje od najboljeg! Sky će vam za vaš novac ponuditi više - najkvalitetnije kanale koji zadovoljavaju baš svakoga, sve želje i potrebe.

Nije bitno da li ste "tehnički nepismeni" ili vrhnski poznavatelj tehnike jer Sky je toliko jednostavan, praktičan i organiziran da njime može rukovati i malo dijete, a raznovrsnost i kvaliteta kanala nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uskoro bi trebala proraditi Risel Sky stranica koja će vam dati uvid u baš sve tajne Sky televizije.

Želite li saznati više o programima, paketima, prijemnicima, opremi i svem ostalom vezanim u Sky kontaktirajte nas putem e-maila ili telefonski, a mi ćemo vam sve detaljno objasniti.