Monteri, instrumenti, oprema


Risel se bavi montažom, servisom i prodajom antenskih sustava, zemaljskih i satelitskih, već više od 30 godina. U više od 3 desetljeća, da "pokucamo u drvo", nismo imali ni jednu jedinu nezgodu i ozljedu na radu. Svi naši monteri položili su zaštitu na radu i obučeni su za rad na visini. Svake godine provjeravamo njihove sposobnosti i zdravstveno stanje kako bi bili sposobni obavljati posao na najbolji i najprofesionalniji mogući način.

Nakon zdravlja i sigurnosti veliku pažnju posvećujemo obrazovanju i cjeloživotnom učenju, posebice na području elektronike, antenistike i tehničke zaštite. Svi Riselovi monteri su po struci elektrotehničari i imaju završeno minimalo srednju školu tehničkog smjera. Prilikom zapošljavanja novih kadrova ne pristajemo na kompromise jer za naše klijente želimo samo vrhunske stručnjake sa polja tehničkih znanosti, posebice elektrotehnike. Voditelji naših maloprodajnih dućana također su tehničke struke sa velikim znanjem iz područja elektrotehnike, tako da u svakom trenutku naš kupac može dobiti pouzdanu i relevantnu informaciju.

Instrumenti koje posjeduje tvrtka Risel jedni su od najboljih na tržištu. Prvi instrument za mjerenje razina antenskog signala kupili smo prije više od 25 godina u Italiji. Cijena takvog instrumenta tada je bila kao danas cijena manjeg automobila. Instrument je marke Unaohm i dan danas još uvijek ispravno radi. Posjedujemo 5 komada vrhunskih profesionalnih instrumenta za mjerenje i ispitivanje antenskih sustava i instalacija.

Ostala oprema i alat kojim se koriste naši monteri je redom profi alat jer za nas vrijedi: "Bez dobrog alata nema zanata!". Uz profesionalni alat i opremu posjedujemo više vrsta i duljina ljestvi i skela, te posebne konope za vezanje prilikom radova na visini. Vrlo dobro znamo kada se koja oprema koristi i zašto pa tako na svim gradilištima nosimo šljemove, zaštitne cipele i slično. Nije dovoljno znati što treba raditi u kojoj situaciji već treba poštivati propise i posjedovati potrebnu opremu.

Sa nama nema problema glede sturčnosti i opremljenosti. Previše smo godina u ovom poslu da bi sebi dospustili neozbiljnost i neprofesionalnost korištenjem loših instrumenata, opreme i alata!